Verhuistips

Handige Verhuistips

 

Heeft u een nieuwe woning gevonden en gaat u verhuizen in de regio Voorschoten en omstreken? Verhuizen is een hele onderneming waar heel wat bij komt kijken. Als u goed voorbereid en zorgeloos wilt verhuizen, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Makelaardij Beije Vastgoed heeft in samenwerking met Oomen Verhuizers voor u een aantal handige tips op een rijtje gezet. Lees op deze pagina hoe je zorgeloos kunt verhuizen!

 

Verhuis met structuur

Uw verhuizing goed voorbereiden is de basis voor een geslaagde verhuisdag. Maar waar begint u? Het maken van een duidelijke planning is essentieel. Begin tijdig met het inpakken van uw spullen en gooi oude spullen weg. Dit bespaart tijd en geld. Ook is het belangrijk om gestructureerd te werk gaan. Voorzie uw verhuisdozen van etiketten zodat u weet wat er in welke doos zit en naar welke ruimte de doos moet. Denk er ook aan om tijdig een offerte aan te vragen bij een verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers. Zij brengen structuur aan in het hele proces. Met deze aanpak vergeet u niets en wordt het organiseren van een gestroomlijnde verhuizing een stuk makkelijker.

 

Neem een verhuisbedrijf in dienst

Wilt u goed en verzekerd verhuizen, dan is het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers verstandig. Oomen Verhuizers is de verhuizer van Voorschoten en omstreken.  Zij hebben veel ervaring en werken door hun routine veel sneller en effectiever dan de gemiddelde doe-het-zelver. Wilt u extra zekerheid over de deskundigheid en kwaliteit, dan is aan te raden om te kiezen voor een vakman met een keurmerk. Hét keurmerk voor verhuisbedrijven is Erkende Verhuizers. Een groot voordeel van een Erkende Verhuizer is bovendien dat de verhuizing van uw inboedel verzekerd is.

 

Opslag van uw inboedel

In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om tussentijdse opslag te hebben voor uw spullen tijdens uw verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het moment wanneer de makelaar langs komt om foto’s te maken. U wilt dan niet dat uw hele thuis vol staat. Ook wanneer u niet direct uw nieuwe woning kunt betrekken is het aan te raden om een opslagruimte te huren. Via Oomen Opslag kunt direct heel gemakkelijk een opslagbox huren. De opslagbox kan voor uw deur worden geplaatst en indien u dit wenst kunnen de verhuizers van Oomen Verhuizers u helpen bij het inladen van de box. Uiteraard is het ook mogelijk om dit zelf te doen.

 

Bespaar op de verhuiskosten  

Een volledig verzorgde verhuizing door een gespecialiseerd verhuisbedrijf kost ongeveer tussen de €1400 - €1800, afhankelijk van de spullen die verhuisd dienen te worden. Bent u prijsbewust en wilt u voordelig verhuizen? Controleer dan of u voor een verhuisvergoeding in aanmerking komt. Ook kunt u op de verhuiskosten besparen door zoveel mogelijk al zelf in te pakken.

 

Gebruik speciaal verhuismateriaal

Een verhuizing wordt makkelijker en kost minder tijd wanneer u speciaal verhuismateriaal gebruikt. Denk hierbij aan materiaal zoals een verhuislift, voor zware spullen van een bovenverdieping of appartement. Daarnaast kunt u gebruik maken van inloopmatten. Hierdoor blijven vloeren onbeschadigd en schoon. Denk ook aan speciale verhuisdozen, bijvoorbeeld voor boeken of schilderijen. Deze kunt u het beste online bestellen op een webshop waar ze professionele verhuisdozen verkopen. De kwaliteit van deze verhuisdozen is vele malen beter dan die van de plaatselijke bouwmarkt. Let er wel op dat u de verhuisdozen niet te zwaar maakt. Maximaal 15 kg werkt het prettigst voor uzelf en voor de verhuizers.

 

1 dag voor de verhuizing een bij-de-hand-tas inpakken

Tijdens de verhuisdag wilt u niet op zoek hoeven naar sleutels, belangrijke papieren, toiletspullen of andere zaken die u elke dag gebruikt. Ook uw paspoorten raden wij aan bij de hand te houden tijdens de verhuizing. Houd deze spullen bij u en vervoer deze zelf.

 

Wachten niet tot het laatste moment met regelen.

Hoewel u, uw vrienden en Oomen Verhuizers flexibel zijn, hebben de meeste mensen altijd een drukke agenda. Neem dus tijdig contact op met uw verhuizers om alles af te stemmen.

 

 

 

 

Wat wij voor u doen:

 

In samenwerking met Oomen Verhuizers proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen over uw verhuizing of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met Oomen Verhuizers via 071 889 20 06 of stuur een mail naar info@oomenverhuizers.nl

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  
+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen
Bereikbaar via WhatsApp