Taxaties

Hoeveel is een woning waard? Levert uw woning wel voldoende op bij verkoop? Betaalt u niet teveel voor het huis dat u gaat kopen? Dit zijn belangrijke vragen en uw makelaar is de juiste persoon om dit voor u uit te zoeken.

Er komt veel bij kijken om tot een gefundeerd waardeoordeel te komen. De waarde van een woning hangt mede af van het doel van de taxatie. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een woning laat taxeren. Taxatie komt bijvoorbeeld aan de orde bij verandering van de hypotheek op uw woning, echtscheiding en overlijden. Van een taxatie kan veel afhangen. Financiële instellingen zoals banken baseren hierop hun oordeel over uw financieringsmogelijkheden.

Beije Vastgoed begrijpt als geen ander dat u een deskundige en betrouwbare (NWWI) taxatie nodig heeft. Onze technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plaatse vormen de basis voor het taxeren van een woning. Voor de (NWWI) taxatie van uw woning in Voorschoten of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Meer informatie? Neem contact op met Jan Beije

Ik vertel u er graag meer over. Bel of mail mij voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  
+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen
Bereikbaar via WhatsApp