Over ons

Jan Beije van Makelaardij Beije Vastgoed is alweer bijna 16 jaar een daadkrachtige, betrouwbare en creatieve makelaar in Voorschoten.

Historie

Makelaardij Beije Vastgoed in Voorschoten en omstreken is ontstaan nadat Jan Beije als franchisenemer jaren bij een landelijk opererende makelaarsketen werkzaam was. Begin 2010 was de tijd rijp om onder eigen naam verder te gaan. Gebruik maken van eigen netwerk in een vertrouwde omgeving, een goede beslissing waar ik geen moment spijt van heb.

Groeten Uit Voorschoten

Als typisch makelaarskantoor in Voorschoten proberen wij ons dorp zoveel mogelijk te promoten en mensen op alle leuke aspecten van Voorschoten te wijzen. Met onze slogan: Groeten Uit Voorschoten proberen wij op een opvallende ludieke manier het dorp en Leiden en omgeving te promoten.

Werkgebied

Wij zijn met de advisering bij het kopen of verkopen van een huis actief in de plaatsen Voorschoten, Leiden, en omliggende plaatsen. Dit zijn de gebieden waar wij ons het meest thuis voelen, waar we zelf wonen, werken en uitgaan. Wij kennen de leuke plekken maar natuurlijk ook de minder leuke plekken. Hier hebben we in onze advisering elke dag weer profijt van.

Hoe kan ik u helpen?

Ik vertel u graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail mij voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  
+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen
Bereikbaar via WhatsApp